Kasvatustyön haasteet

Kasvatustyö ei aina ole niin ruusuista kuin mitä saattaisi kuvitella. Ensimmäinen sijoitusnarttuni Aada (Kolmenässän X-Tended Sweetness) menehtyi puoli vuotta pentujen syntymästä. Ruuminavauksessa selvisi kohdun limakalvon märkäinen tulehdus (endometriitti) ja siitä seurannut punasolutuotannon häiriintyminen. Tästä noin puoli vuotta eteenpäin Aadan esikoistytär Nala (Zesiro Ziraram Zigadenus) sai diagnoosin PRA ja on alle kaksivuotiaana jo lähes sokea.

Olen ottanut asiakseni tutkia sairauksien taustat niin hyvin kuin se maassamme on mahdollista. Teen tiivistä yhteistyötä tutkijaryhmän ja staffeihin perehtyneiden eläinlääkäreiden kanssa, joihin onnekseni olen tutustunut vuosien myötä ja tiedonjanoni kautta.

Yhteistyössä:
Löytyneen PRA-sairauden osalta olen toimittanut sukulaisista näytteitä tutkimuksia varten:
https://www.koirangeenit.fi/projektit/tutkimusprojektit/silmasairaudet/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s